Beursvloer

Jaarlijks wordt er  bijeenkomst georganiseerd waarbij het matchen, normaliter uitgevoerd door de matchgroep, live plaatsvindt. Bij deze bijeenkomst, de Beursvloer, worden vraag en aanbod ter plekke bij elkaar gebracht. Op deze manier bieden maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.

De tweede Beursvloer van de Hoogeveense Uitdaging staat gepland op 2 april 2019. De werkgroep is op dit moment druk bezig met het programma en meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Het is al wel mogelijk om vraag en/of aanbod in te dienen of je voor deze bijeenkomst aan te melden:

Aanmelden Beursvloer

Op 2 april 2019 vindt de tweede Beursvloer van de Hoogeveense Uitdaging plaats. Meld u hieronder aan voor deze bijeenkomst: