WERQ Personeelsdiensten

Over WERQ

Al meer dan 12,5 jaar is WERQ een gevestigde naam en een vertrouwd adres voor relaties en flexwerkers uit Hoogeveen en omgeving. Onze focus en ons onderscheidend vermogen liggen op de lokale arbeidsmarkt, die wij als geen ander kennen. Van laag, middelbaar tot hoger opgeleid niveau zien wij de uitdaging om lokale arbeidsvraagstukken op te lossen.

Team WERQ

Het team van WERQ heeft korte lijnen, werkt efficiënt en schakelt snel op de behoefte van de flexwerkers en opdrachtgevers over. Ons kantoor is gevestigd in een oud karakteristiek woonhuis en bij het binnen stappen creëren wij een laagdrempelig en huiselijk gevoel. Wij ervaren dagelijks dat we hierdoor anders zijn dan andere uitzendbureaus in Hoogeveen en dat geeft ons een trots gevoel. Ondanks de diversiteit van opleidings- en werkachtergrond, delen en motiveren de leden van het team elkaars successen. Met deze uitstekende teamspirit slagen wij er in om de ambities van WERQ waar te maken. Wij geloven er in dat samenwerken de kracht is tot succes, wat wordt onderstreept in onze slogan: ‘Samen aan de slag!’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zijn dagelijks bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO kent drie kernwaarden, People, Planet en Profit. WERQ legt de focus voornamelijk op People, omdat deze dagelijks bij ons centraal staat. Zo is het opleiden van mensen belangrijker dan ooit tevoren. Wij begeleiden werkzoekenden naar passend werk door tips te geven over hun CV en advies te geven over hun presentatie bij sollicitatiegesprekken.We willen werkgevers stimuleren om breder naar het arbeidsaanbod te kijken en daardoor kansen te creëren voor werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij vinden het van groot belang om vooral lokaal een rol hierin te vervullen. Daarom zetten wij ons vol trots in voor de Hoogeveense Uitdaging!

www.werq.nl