Nieuwe founder voor Hoogeveense Uitdaging en meer nieuws

, 09 juli 2018

De zomer is in aantocht en dat maakt dat wij de balans voor het eerste halfjaar kunnen opmaken. Het was een mooi half jaar, met als hoogtepunt een succesvolle Beursvloer. Uiteraard doen we bij de Hoogeveense Uitdaging nog veel meer en dat delen wij graag. In deze nieuwsbrief vertelt Henriëtte Waaijenberg van WERQ Personeelsdiensten over de samenwerking met het Oranjefonds, verwelkomen we Hoomark als nieuwe founder en is er nieuws over het jaarverslag van 2017. 

Veel leesplezier!


Hoomark wordt founder


Joost Bogers, algemeen directeur van Hoomark: “Hoogeveen een beetje mooier maken”, die slogan van de Hoogeveense Uitdaging spreekt me wel aan en daarom besloten wij ons te binden."


Ook Wilcovak realiseert match


“Erik en Sandra Stoffers van Wilcovak volgen met interesse en vanuit betrokkenheid de Hoogeveense Uitdaging. Ook keken/kijken zij regelmatig op de website van deze stichting. Want onder de button ‘Vraag & Aanbod’ kun je zien wat en óf je iets kunt betekenen voor de Hoogeveense Uitdaging en tegemoet kunt komen aan een verzoek of vraag vanuit maatschappelijke organisaties. Erik Stoffers vertelt: "Met enige regelmaat bezochten we de site en kwamen tot de conclusie dat er niet vaak iets tussen stond waar wij op in konden spelen. Totdat Kledingbank Drenthe het verzoek deed of er een partij was die een naambord met logo voor hen wilde ontwikkelen en leveren. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het drukken van foto’s op speciaal materiaal voor musea en galerieën, paste dit precies in ons straatje en hebben we hier meteen op ingespeeld. Op die manier konden we een mooie match sluiten met Kledingbank Drenthe en hebben we het bord inmiddels afgeleverd". Op de foto drie enthousiaste vrijwilligers van Kledingbank Drenthe met het naambord.

Jaarverslag 2017


Steeds meer bedrijven en maatschappelijke organisaties weten de weg te vinden naar de Hoogeveense Uitdaging. En daar doen we voor! Lees de resultaten in ons jaarverslag van 2017.

Quote van een betrokken Hoogeveense Uitdager.

"Omdat niet iedereen de slingers zelf kán ophangen. Dat is mijn drijfveer om iets te doen voor de Hoogeveense Uitdaging."

Pieter Mulderij - Eigenaar ProMótus en lid PR-team

Hoogeveense Uitdaging aan het woord bij Oranjefonds


“We bezorgen binnenkort een paar ouderen de avond van hun leven. Ze willen graag met een limousine naar een optreden van een artiest. Verschillende lokale ondernemers slaan de handen ineen om dat voor elkaar te krijgen.” Ruth Munster en Henriëtte Waaijenberg van WERQ Personeelsdiensten vertellen aan het Oranjefonds over hun actieve bijdrage aan de Hoogeveense Uitdaging en waarom zij hier zoveel energie van krijgen.

Activiteitenkalender


De Hoogeveense Uitdaging organiseert jaarlijks een aantal evenementen om maatschappelijke organisaties en ondernemers te verbinden en activeren. Voor de komende periode staan de volgende activiteiten op de agenda:

  • 13 september - Workshop Goede Zaken.

  • 5 oktober - Nationale Ouderendag


Binnenkort volgt meer informatie over beide evenementen.