Save the date: 27 maart 2018 – eerste editie Beursvloer Hoogeveen

, 08 januari 2018

Zo kunt u ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen!

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de eerste editie van de Beursvloer Hoogeveen. Tijdens dit evenement komen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de regio Hoogeveen samen en worden er in anderhalf uur tijd zoveel mogelijk matches gesloten, zoals hulp bij het opzetten van een facebookpagina of helpende handjes bij het verven van de sportkantine. Want bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben elkaar veel meer te bieden dan dat ze in eerste instantie denken!

       

Wat maakt de Beursvloer uniek? De traditionele benadering van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties is vaak gebaseerd op geld/sponsoring. Een betere benadering is echter voor maatschappelijke organisaties om partijen te zoeken die op het gebied van kennis, kunde of door middel van de eigen bedrijfsmiddelen kunnen ondersteunen. Kortom een concrete vraag op het gebied van bijvoorbeeld handen uit de mouwen, materialen & faciliteiten of communicatie (de geldvraag is taboe). De bedrijven kunnen door het vervullen van de vraag laten zien dat  zij zich Maatschappelijk Betrokken voelen en door een concrete actie laten zien dat zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Deze benadering zorgt ervoor dat er sneller contacten gelegd worden, die anders niet gauw tot stand zouden komen.

Voor wie is het? Voor elke ondernemer of maatschappelijke organisatie die Hoogeveen nóg mooier wil maken!

Wanneer is het? Dinsdag 27 maart 2018 in Theater de Tamboer van 15.45 tot 18.00 uur. In januari ontvangt u van ons de officiële uitnodiging. Maar weet u al zeker dat u erbij wilt zijn, dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Ik meld mij aan voor de Beursvloer