Sinterklaasmatch Hoogeveense Uitdaging en Weidesteyn

, 06 december 2017

Bloemenbonnen van Viva Fleur, schilderijen van Delia Bremer, vouchers voor een fotoshoot bij Esther Hardon, chocoladenoten van het Kaaskamertje, een leren portemonnee van Taska en bollen wol van het Klosje, dat waren de prijzen die gewonnen konden worden tijdens de sinterklaasbingo in Weidesteyn. Rob Nicolaï, lid van de matchgroep van de Hoogeveense Uitdaging, heeft ervoor gezorgd dat de bingo eens van andere prijzen werd voorzien.

‘Het was één groot succes’, aldus Ingrid Kremer-Kroesen, activiteitenbegeleider bij Treant Zorggroep. ‘De bewoners en cliënten vonden de bingo geweldig en de prijzen werden erg gewaardeerd’. Ook Rob Nicolai kijkt positief terug. ‘Voor ons een kleine moeite en de vreugde die het brengt is fantastisch om te zien’.

Hoogeveense uitdaging
De Hoogeveense Uitdaging is eind 2015 opgericht en daagt bedrijven en maatschappelijke organisaties uit om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Door vragen en wensen uit de samenleving inzichtelijk te maken en bedrijven te vragen hier in te voorzien ontstaan matches en samenwerkingen die anders niet zouden ontstaan. En het leuke is: Iedereen kan meedoen. Meer informatie over de Hoogeveense Uitdaging is te vinden op: www.hoogeveenseuitdaging.nl.