Beursvloer
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Bijdrage voor sport/beweegtuin

Omschrijving

Bewoners van de Neptunus, zijn bezig er het opknappen, socialiseren en stimuleren tot bewegen van groot en klein in de Neptunus maar ook voor de rest van de wijk. Wij hebben hierover overleg gehad met de gemeente en contactpersoon van de wijk.
Er zal bij ons in de straat een sporttuin komen, mits er genoeg fondsen hun medewerking verlenen en het plan financieel zullen steunen.

Wij zijn al deels begonnen met de uitvoering. Wij hebben een deel van de stenen verwijderd er zand gestort om er graszoden in te leggen.
Echter nu zijn we opzoek naar goeie graszoden. Is er iemand of een bedrijf die de graszoden kan/ wil doneren. Het gaat om ca 20 m2.

Tevens zullen wij op burendag een bank maken waar men gezellig kan gaan zitten om even te kletsen of bij te komen. Het wordt echter geen standaard bank. Het wordt er 1 waarin plantenbakken wordt ingebouwd. Om deze plantenbakken te vullen hebben wij tuinaarde met genoeg voeding nodig. Waarom?
Wij willen graag dat de kinderen de bakken vullen met plantjes/groente naar keuze. Wij willen de kinderen leren om planten etc te verzorgen.
Is / zijn er mensen of bedrijven die ons de tuinaarde kan wil doneren. Let wel wel we hebben redelijk wat nodig. Dus al wilt u slechts een gedeelte doen dan zijn we al blij.

Wij zijn inmiddels in overleg met een bedrijf voor de stenen van het bankje. Hier horen wij op korte termijn meer van. Tevens zijn wij voor het bankje nog op zoek naar duurzaam hout voor de zitting en rugleuning. Ook hier zoeken we eventuele bedrijven voor die dit beschikbaar willen stellen.

Het plan zal na realisatie feestelijk geopend worden waar bij o.a de krant aanwezig zal zijn. Tevens is het natuurlijk mogelijk dat u uw op een bord komt waarop komt te staan mede mogelijk gemaakt door:…………..

Samen gevat zijn we op zoek naar :
* tuinaarde
* duurzaam hout
* graszoden.
* pannadoeltjes / kleine deeltjes

Wie of welk bedrijf wil dit doneren voor het verbeteren/socialiseren en het stimuleren te bewegen.

Nb. Wij zullen veel werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren.

Namens Bewoners Neptunus
Geralda Wulff en Miranda Vermeulen

Match informatie

Aanvraagdatum 14-09-2017