Ik doe mee

Als ondernemer ben jij ongelooflijk belangrijk om onze samenleving sterker en mooier te maken. Op verschillende manieren kun jij jouw maatschappelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een betere woon- en leefklimaat van jouw buren in een kwetsbare positie. Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig. Een groot maatschappelijk betrokken ondernemersnetwerk ontstaat op die manier. Onderstaand hebben wij een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zit er iets voor jouw bij? Of heb jij een ander voorstel?

Mail of bel ons dan voor een afspraak en wij komen graag bij je langs!|
Doe jij al mee? Dan staat jouw logo er al bij en zijn we, mede namens de stichtingen en verenigingen enorm dankbaar voor de steun.

Vriend van

Jij bent misschien al een maatschappelijk betrokken ondernemer. Wellicht heb jij al eens een match gemaakt met spullen of kennis.  Of jij nu een particulier bent of een MKB-er of een ZZPer, ook jij kunt jouw maatschappelijke betrokkenheid tonen. Word ‘Vriend van’ de Hoogeveense Uitdaging voor een klein bedrag en help Hoogeveen nog mooier en fijner te maken.

Founder

Onze stichting zou nergens zijn zonder onze founders: de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten, maar ook de bedrijven die later zijn ingestapt omdat ze de kracht van de Hoogeveense Uitdaging voor de lokale samenleving belangrijk vinden.

Samen maken wij Hoogeveen een stukje mooier!

Pin It on Pinterest

Share This