Dit doet de Hoogeveense Uitdaging

Dit doet de Hoogeveense Uitdaging

Samen maken wij Hoogeveen nog mooier!

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten.

Dit doet de Hoogeveense Uitdaging

Bekijk dit korte filmpje en ontdek hoe de Hoogeveense Uitdaging werkt en wat wij allemaal doen/oppakken:


Interview met Rob Nicolaï lid van de matchgroep

Rob, vertel eens over je bedrijf?
Na jaren gewerkt te hebben in het bankwezen in diverse sales- en marketingfuncties, ben ik in augustus 2015 voor mezelf begonnen. Mijn bedrijf richt zich op commerciële vraagstukken van bedrijven en organisaties, zoals bijvoorbeeld nieuwe klanten binnenhalen, bestaande klanten binden of vergroten van de naamsbekendheid. Door het opnieuw inrichten van de verkooporganisatie en het efficiënter maken van de verkoopstructuur, kan een bedrijf makkelijker en meer gaan verkopen met een hoger rendement.

Je bent sinds juni betrokken bij de Hoogeveense Uitdaging. Wat deed je doen besluiten om je aan te sluiten?
Ik ben gevraagd om deel te nemen en ik vind het een goed initiatief. Ik vind het leuk om bij organisaties binnen te kijken en met nieuwe mensen te spreken.

Op die manier vergroot je je eigen naamsbekendheid en netwerk ook. Omdat er binnen de Hoogeveense Uitdaging nog geen ondernemer aangesloten is met vergelijkbare activiteiten, verwacht ik een positieve bijdrage te kunnen leveren om nog meer matches te realiseren – lees meer >>


Zet deze datum alvast in je agenda:

Jaarlijks wordt er  bijeenkomst georganiseerd waarbij het matchen, normaliter uitgevoerd door de matchgroep, live plaatsvindt.  Bij deze bijeenkomst, de Beursvloer, worden vraag en aanbod ter plekke bij elkaar gebracht. Op deze manier bieden maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.

De eerste Beursvloer van de Hoogeveense Uitdaging staat gepland op 27 maart 2018. De werkgroep is op dit moment druk bezig met het programma en meer informatie volgt zo snel mogelijk.


Betrokken bedrijf bij de Hoogeveense Uitdaging:

Waarom is Bloemberg Loopbaanadvies & Coaching betrokken bij de Uitdaging? Angelic Bloemberg, directeur en lid van de matchgroep (sinds juni van dit jaar) vertelt: 

Door deel te nemen aan de Hoogeveense Uitdaging wil Bloemberg een steentje bijdragen aan de maatschappij. Bloemberg omarmt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bloemberg houdt rekening met de maatschappelijke effecten van haar activiteiten. Dat geldt voor alle bedrijfsactiviteiten: Loopbaanadvies, coaching, training en als verenigingscoördinator van Noloc. ‘Daarom is MVO voor mij een integrale visie op de kernactiviteiten van mijn bedrijf. Als wij niets doen, wie doet het dan’ – soldaat van oranje?


Er zijn al ruim 90 matches gesloten

Nog twee maanden en dan is het jaar 2017 weer afgelopen. De matchgroep van de Hoogeveense Uitdaging heeft inmiddels al ruim 90 matches gesloten, waaronder:

  • Realisatie van ballenbakken voor NNCZ;
  • Stichtingsakte voor Dierenopvang Djenro Hoogeveen;
  • Grond voor plantenbakken voor een buurtvereniging;
  • En vervoer van ouderen naar het dolfinarium.

Een mooi resultaat en wij hopen dit jaar met 100 matches te eindigen. Kortom kunnen wij u nog helpen en/of heeft u iets aan te bieden? Dien dit dan in via onze website.


 

Pin It on Pinterest

Share This