Geslaagde match: Hersenstichting en Compaen

Geslaagde match: Hersenstichting en Compaen

De Hersenstichting heeft in samenwerking met Ondernemershotel de Compaen een inspirerende avond gehouden over onze hersenen, hoe belangrijk deze zijn en hoe houden we ze gezond.

Tijdens de Hoogeveense Uitdaging is een match ontstaan tussen beide partijen. Vanuit deze match is het idee naar voren gekomen om een lezing te houden over Gezonde hersenen. De Compaen heeft een ruimte beschikbaar gesteld waar maandagavond iedereen gastvrij ontvangen werd met koffie of thee.
“Het was een mooie avond met een enthousiast en zeer belangstellend publiek”, vertelt Moniek Beltman van de Hersenstichting.

Het thema ‘Hoe houd ik mijn hersenen gezond’ stond deze avond centraal. Moniek Beltman vertelde hierover en gaf een aantal belangrijke tips om de hersenen in goede conditie te houden. Zoals voldoende slaap, regelmatig bewegen en een gezonde voeding. Hoe eerder u daarmee begint, hoe groter de kans dat uw hersenen tot op hoge leeftijd actief blijven.

Hersenstichting
Eén op de vier mensen in Nederland heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen vormen een enorme belasting: voor patiënten, hun omgeving en de maatschappij. Door het geven van voorlichting wil de Hersenstichting hersenaandoeningen proberen te voorkómen, te verminderen en te stoppen. Zodat mensen langer leven met meer kwaliteit. Wilt u meer lezen over de hersenstichting, kijk dan op www.hersenstichting.nl.

Pin It on Pinterest

Share This