Interview met Rob Nicolaï, lid van de matchgroep

Interview met Rob Nicolaï, lid van de matchgroep

Rob, vertel eens over je bedrijf?
Na jaren gewerkt te hebben in het bankwezen in diverse sales- en marketingfuncties, ben ik in augustus 2015 voor mezelf begonnen. Mijn bedrijf richt zich op commerciële vraagstukken van bedrijven en organisaties, zoals bijvoorbeeld nieuwe klanten binnenhalen, bestaande klanten binden of vergroten van de naamsbekendheid. Door het opnieuw inrichten van de verkooporganisatie en het efficiënter maken van de verkoopstructuur, kan een bedrijf makkelijker en meer gaan verkopen met een hoger rendement.

Waar wil je over 5 jaar staan met je bedrijf?
Moeilijk om te zeggen, maar ik zie mezelf nog wel deel gaan uitmaken van een groter platform met meerdere professionals met ieder hun eigen expertises. Gericht op grotere klanten. Mijn bedrijf hoeft niet groter te worden door personeelsuitbreiding, maar mijn doel is wel dat mijn klanten door mij groter worden.

Wat maakt jou een Hoogevener?
Ik ben geboren en getogen in Hoogeveen. Mijn familie en de meeste vrienden wonen hier ook en het voelt vertrouwd. Een prima plaats om te wonen. Ik heb klanten in Hoogeveen, maar daarnaast ook klanten en een netwerk buiten Hoogeveen. Het gaat mij vooral om de inhoud van een opdracht en een leuk contact met de opdrachtgever.

Je bent sinds juni betrokken bij de Hoogeveense Uitdaging. Wat deed je doen besluiten om je aan te sluiten?
Ik ben gevraagd om deel te nemen en ik vind het een goed initiatief. Ik vind het leuk om bij organisaties binnen te kijken en met nieuwe mensen te spreken. Op die manier vergroot je je eigen naamsbekendheid en netwerk ook. Omdat er binnen de Hoogeveense Uitdaging nog geen ondernemer aangesloten is met vergelijkbare activiteiten, verwacht ik een positieve bijdrage te kunnen leveren om nog meer matches te realiseren.

Je zit in de Matchgroep, heb je al een match tot stand gebracht?
Ja en ik ben actief bezig om er nog een aantal tot stand te brengen. Wordt vervolgd.

Wat raad jij mensen aan die nog twijfelen om zich aan te sluiten bij het netwerk van de Hoogeveense Uitdaging?
Niet twijfelen, het is een geweldig initiatief om de onderlinge betrokkenheid en bedrijvigheid in Hoogeveen te stimuleren en je ontmoet veel mensen, wat weer goed is voor je eigen netwerk.

Door: Ruth Munster – WERQ Personeelsdiensten

Pin It on Pinterest

Share This