Kom naar de tweede editie van de Beursvloer Hoogeveen

Kom naar de tweede editie van de Beursvloer Hoogeveen

Op 2 april 2019 vindt van 16.00 tot 18.00 uur de tweede Beursvloer Hoogeveen plaats in theater De Tamboer in Hoogeveen. Aanwezige bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben daar maar één doel: het sluiten van matches op het gebied van vraag en aanbod. Het evenement is ideaal voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. Bedrijven kunnen op deze manier actief bijdragen aan concrete aanvragen, anders dan een geldvraag. En maatschappelijke organisaties, zoals scholen, zorginstellingen, lokale verenigingen en stichtingen kunnen laten zien wat zij doen en voor wie zij zich inzetten. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan bedrijven en maatschappelijke organisaties in gesprek om elkaar concreet verder te helpen.

Tijdens de eerste Beursvloer zijn 54 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van ruim € 50.000

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen
Met MBO investeert u als bedrijf vrijwillig expertise, menskracht en/of faciliteiten in de lokale samenleving. Dit levert u niet altijd nanciële winst op, maar de voordelen zijn niet in geld uit te drukken. Denk aan de uitbreiding van uw netwerk en het vergroten van de goodwill ten aanzien van uw bedrijf, minder ziekteverzuim en betrokken medewerkers. En door deze hulp kunnen maatschappelijke organisaties dingen doen die normaal gesproken niet mogelijk zouden zijn. Bijvoorbeeld door een gebrek aan financiën, kennis of mankracht.

Menskracht, materialen en middelen
Maatschappelijk betrokken bedrijven dragen lokaal graag hun steentje bij, maar de brug naar  maatschappelijke organisaties is vaak te groot. Bovendien, wanneer stichtingen en maatschappelijke organisaties de bedrijven om een financiële bijdrage vragen, kunnen bedrijven daar tot hun spijt niet altijd aan tegemoet komen. De Beursvloer Hoogeveen laat zien dat het ook anders kan. Het gaat tijdens de Beursvloer niet om geld, maar om te onderhandelen in menskracht, materialen en middelen.

Lokale samenwerking
De Hoogeveense Uitdaging helpt bij de totstandkoming van een match. Een match is extra succesvol als een bedrijf iets te bieden heeft en een maatschappelijke organisatie daar een kleine tegenprestatie voor levert. Beursvloer Hoogeveen wordt mogelijk gemaakt door nauwe samenwerking tussen de Hoogeveense Uitdaging en verschillende lokale partijen, waaronder gemeente Hoogeveen, Domesta, NNCZ, WERQ Personeelsdiensten, AREA Reiniging, IG Design Group, SWW Hoogeveen, Team Koen, !pet visuele communicatie, Visual Media, Alfa College, Rabobank Het Drentse Land, De Tamboer en Van Linge en Tillema Notarissen.

Meet&match

Schrijf u in voor de Beursvloer en ga voor een win-winsituatie. Ga naar hoogeveenseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer en meld u aan via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Hoogeveense Uitdaging via: [email protected] of 0528-820239.

Pin It on Pinterest

Share This