Lezing “Hoe houd ik mijn hersenen gezond”

Tijdens de beursvloer in Hoogeveen hebben Ondernemershotel de Compaen en de Hersenstichting een match gesloten. Samen organiseren zij op maandagavond 1 oktober een lezing over gezonde hersenen. Moniek Beltman van de Hersenstichting zal uitgebreid vertellen over het thema.

Onze hersenen zijn belangrijk bij alles wat we doen: van lopen tot onthouden en van emoties tot ingewikkelde denkprocessen. Onze hersenen maken ons tot wie we zijn. Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend: Veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken met een hersenaandoening. Gelukkig is er ook goed nieuws. U kunt zelf veel doen om uw hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden. Zoals voldoende slaap, regelmatig bewegen en een gezonde voeding. Daarnaast is het belangrijk om de hersenen uit te blijven dagen.

U krijgt tijdens de lezing Hoe houd ik mijn hersenen gezond meer concrete tips. Hoe eerder u daarmee begint, hoe groter de kans dat ook uw hersenen tot op hoge leeftijd actief blijven.

Wellicht bent u geïnteresseerd in deze lezing. U bent van harte welkom, er zijn nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor deze avond is verplicht en vol is vol.

De deur is open vanaf 19.30 uur en de avond duurt tot 21.30 uur

Locatie:
Ondernemershotel de Compaen
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
aanmelden [email protected]

Pin It on Pinterest

Share This