Tips voor een succesvolle Beursvloer

Tips voor een succesvolle Beursvloer

Zo wordt de Beursvloer voor jou een succes

De enige beurs zonder stands

Op dinsdag 27 maart vindt van 16.00 tot 18.00 uur in de foyer van Theater de Tamboer de eerste editie plaats van de Beursvloer Hoogeveen. Een laagdrempelig evenement waarbij matches worden gesloten door met elkaar in gesprek te gaan. Dus geen stands of andere voorbereidingen, alleen contact leggen en vertellen wat jij als bedrijf of maatschappelijke organisatie kan aanbieden en/of gebruiken. De organisatie heeft nog een aantal praktische tips.

Stel vooraf een doel
Denk van te voren goed na over wat je graag zou willen ontvangen of wat jij zou kunnen geven. Hoe specifieker en concreter het doel hoe gerichter de hoekmannen en -vrouwen je tijdens de Beursvloer kunnen helpen.

Bekijk van te voren het ingediende vraag en aanbod
Op de website: www.hoogeveenseuitdaging.nl wordt op dit moment al allerlei vraag en aanbod ingediend. Zo stelt de Compaen een kantoorunit ter beschikking en zijn de vrijwilligers van Terminale Zorg Drenthe op zoek naar iemand die ze kan helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Bekijk van te voren wat er gevraagd en aangeboden wordt, zodat je weet aan wie je wat kunt brengen of bij wie je wat kunt halen en je gericht naar deze mensen toe kunt tijdens de Beursvloer. En vermeld bijvoorbeeld op social media dat je naar de Beursvloer gaat.

Neem visitekaartjes mee en val op
Op de Beursvloer ontmoet je gegarandeerd nieuwe mensen, dus neem visitekaartjes mee. En trek bijvoorbeeld een t-shirt aan met het logo en/of de naam van je bedrijf/organisatie, zodat men direct weet waar je van bent.

Denk na over een tegenprestatie
Het is leuk om iets te krijgen, maar het is nog leuker om iets terug te geven. Dit hoeft niet iets groots te zijn maar een bedankje is altijd fijn!

Do’s en don’ts
Dan nog een aantal do’s en don’ts met betrekking tot het netwerken:

  • Wel doen: geef aandacht, breng je verhaal met enthousiasme en toon oprechte interesse door vragen te stellen;
  • Niet doen: afspraken niet nakomen, strooien met visitekaartjes, alleen over jezelf praten of vragen naar een financiële bijdrage.

Hopelijk tot 27 maart!

Kom langs en ervaar hoe het werkt! Dien hieronder je eigen vraag en aanbod in. Voor het maken van een match is het daarnaast van belang dat je aanwezig bent tijdens de Beursvloer, dus meld je hier aan als deelnemer.

 

Pin It on Pinterest

Share This