Vooruitblik 2019

2019 is begonnen en ook dit jaar willen wij er in Hoogeveen weer een UITDAGEND jaar van maken. In 2018 hebben wij ruim 150 matches gesloten en dit jaar is het streven om 200 matches te realiseren. Hoe wij dit gaan doen? Dat leest u in deze update. Veel leesplezier!

WORKSHOP ‘SAMENWERKEN MET BEDRIJVEN’

Ter voorbereiding op de Beursvloer organiseren wij op 6 maart voor maatschappelijke organisaties en verenigingen de workshop ‘samenwerken met bedrijven’. In deze workshop wordt geleerd een heldere vraagstelling te formuleren waarbij niet wordt gevraagd om geld. Met een beetje creativiteit zijn er vele andere manieren te bedenken om de realisatie van maatschappelijke initiatieven mogelijk te maken. Lees meer >>

VRAAG EN AANBOD

Bij de Hoogeveense Uitdaging draait het allemaal om het matchen van vraag en aanbod. Vraag vanuit maatschappelijke organisaties, matchen met aanbod uit het bedrijfsleven. Daag ons uit en dien alvast uw vraag of aanbod in voor de Beursvloer op 2 april.

BETROKKENE AAN HET WOORD

“SAMEN zorgen bedrijfsleven en samenleving voor toegevoegde waarde. Van overbodig naar nuttig gebruik.”

Jan Steenbergen | Raad van Advies

TWEEDE EDITIE BEURSVLOER

De Beursvloer is hét evenement van de Hoogeveense Uitdaging waarbij het matchen, wat normaal gesproken door de matchgroep wordt gedaan, live plaatsvindt. Op dinsdag 2 april zijn bedrijven en maatschappelijke organisaties vanaf 15.45 uur van harte welkom in de Tamboer in Hoogeveen. In anderhalf uur tijd worden nieuwe contacten gelegd en wordt er gekeken wat men voor elkaar kan betekenen. Klik hier en bekijk het filmpje van 2018. Of meld u alvast aan voor dit evenement.

MVO-UITJE

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje, maar wil je dit graag op een maatschappelijk verantwoorde manier organiseren? Neem dan contact met ons op. Wij kennen de mogelijkheden in Hoogeveen en omgeving. En jij kent je collega’s: wat past er bij de groep, wat is het budget en naar welke locatie en doelgroep gaat de voorkeur uit? Wij organiseren graag een uitje op maat voor jou en je collega’s.

ACTIVITEITENKALENDER

De Hoogeveense Uitdaging organiseert jaarlijks een aantal evenementen om maatschappelijke organisaties en ondernemers te verbinden en activeren. Voor de komende periode staan de volgende activiteiten op de agenda:

  • Woensdag 6 maart – Workshop ‘samenwerken met bedrijven’
  • Dinsdag 2 april – Tweede editie Beursvloer
  • Vrijdag 4 oktober – Nationale Ouderendag

Bekijk onze website voor een uitgebreid overzicht en meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This