Workshop ‘samenwerken met bedrijven’

Workshop ‘samenwerken met bedrijven’

Hierbij willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan de workshop ‘samenwerken met bedrijven’. Deze workshop vindt plaats op:

Datum: woensdag 6 maart van 14.30 tot 17.00 uur
Gastlocatie: Rabobank Het Drentse Land, Donau 12 in Hoogeveen

Voor wie: maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen

Ik meld mij aan voor de workshop ‘samenwerken met bedrijven’

Er is ruimte voor 30 deelnemers, dus geef u snel op (er mogen maximaal twee personen uit dezelfde organisatie aan de workshop deelnemen).

De workshop is tevens een goede voorbereiding op de Beursvloer die op 2 april voor de tweede keer wordt georganiseerd. Klik hier om je alvast voor de Beursvloer aan te melden.

Waarom deze workshop?

Veel stichtingen en verenigingen hebben moeite om partners te vinden die de exploitatie en/of uitvoering van projecten mogelijk maken. Veel van deze maatschappelijke organisaties zoeken financiële steun bij fondsen en overheid, maar vergeten de mogelijkheden van samenwerking -in natura- met het bedrijfsleven. Terwijl dit juist veel kansen biedt, zowel voor maatschappelijke organisaties, maar ook voor bedrijven zelf. Dat is de kerngedachte achter de workshop.

Doel

Met de workshop wil de Hoogeveense Uitdaging de samenwerking tussen diverse maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven op lokaal niveau stimuleren en versterken. De workshop is bedoeld voor maatschappelijke organisaties die hun ‘sociaal ondernemerschap’ willen vergroten. Ze worden uitgedaagd om zich beter te profileren en minder bescheiden te zijn. Om te geloven in datgene wat zij bedrijven te bieden hebben. En om met een heldere vraagstelling te komen. En dit hoeft niet altijd in de vorm van geld te zijn. Met een beetje creativiteit zijn er vele andere manieren te bedenken dan geld om de realisatie van maatschappelijke initiatieven mogelijk te maken.

Pin It on Pinterest

Share This